Posnetek incidenta v Mariboru: Tako je moški napadel voznika avtobusa

Foto: Prtscr
Foto: Prtscr
Najprej je preklinjal, nato pa ...
Oglej si celoten članek

Voznik osebnega avtomobila se je v soboto znesel nad voznikom avtobusa in avtobusom, smo poročali. Povod za njegova dejanja je bil parkiranje vozila. Voznik osebnega avtomobila je fizično napadel voznika avtobusa in ga lahko telesno poškodoval.

Prav tako je poškodoval avtobus, na katerem je zlomil šipo. Pri tem je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša približno 2.000 evrov.

Zdaj pa je po družbenih omrežjih zaokrožil tudi videoposnetek incidenta.

Mariborski policisti so za N1 pojasnili, da bodo v zvezi s tem podali kazensko ovadbo zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari zoper znanega osumljenca ter izvedli prekrškovni postopek v zvezi s prepovedanim ustavljanjem in parkiranjem na zaznamovani niši, ki je rezervirana za avtobuse.

Nedavno smo tudi preverili, kako varen je javni potniški promet. Več o tem na povezavi.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 20:14 9. Februar 2023.

    Tukaj komentirate sami hlapci haha idite raje k partnerkam da Ih nebo kdo drug zgal namesto vas 😄😁namesto da zgubljate …

  • 07:11 31. Januar 2023.

    Parkiranje na postajališčih , pločniku, zelenici je v MB klasika saj redarji ne opravljajo svojega dela izven območja občinske uprave. …

  • 21:43 30. Januar 2023.

    Zeča Đevad v akciji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.