Slovenija
15413 ogledov

Posnetek incidenta v Mariboru: Tako je moški napadel voznika avtobusa

Napad na avtobusu Prtscr
Najprej je preklinjal, nato pa ...

Voznik osebnega avtomobila se je v soboto znesel nad voznikom avtobusa in avtobusom, smo poročali. Povod za njegova dejanja je bil parkiranje vozila. Voznik osebnega avtomobila je fizično napadel voznika avtobusa in ga lahko telesno poškodoval.

Prav tako je poškodoval avtobus, na katerem je zlomil šipo. Pri tem je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša približno 2.000 evrov.

Zdaj pa je po družbenih omrežjih zaokrožil tudi videoposnetek incidenta.

Mariborski policisti so za N1 pojasnili, da bodo v zvezi s tem podali kazensko ovadbo zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari zoper znanega osumljenca ter izvedli prekrškovni postopek v zvezi s prepovedanim ustavljanjem in parkiranjem na zaznamovani niši, ki je rezervirana za avtobuse.

Nedavno smo tudi preverili, kako varen je javni potniški promet. Več o tem na povezavi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • Neglumi1445 20:14 09.februar 2023.

    Tukaj komentirate sami hlapci haha idite raje k partnerkam da Ih nebo kdo drug zgal namesto vas 😄😁namesto da zgubljate čas tukaj ali pa kupite 6 packa iz merkatorja in ga pite po lončkih pol pol ker celi je preveč ...prikaži večeč za take hahaha smrkavci mamini

  • Avatar Leon
    Leon 07:11 31.januar 2023.

    Parkiranje na postajališčih , pločniku, zelenici je v MB klasika saj redarji ne opravljajo svojega dela izven območja občinske uprave. Kar je na desnem bregu Drave se iz pisarne občinske uprave ne vidi .

  • Pišmevuh 21:43 30.januar 2023.

    Zeča Đevad v akciji.