Požar uničil gostilno

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nastala je ogromna materialna škoda.
Oglej si celoten članek

Okoli šeste ure zjutraj je zagorelo v gostinskem objektu na Kozini. Gasilci so požar pogasili, nastala je velika materialna škoda, po nestrokovni oceni približno 100.000 evrov, so sporočili s policije. Anita Leskovec s Policijske uprave Koper je potrdila, da je požar zajel znano gostilno Tonca na Kozini, vzrok požara pa še ugotavljajo.

Kot je povedala Leskovčeva, zaenkrat ne izključujejo niti možnosti kaznivega dejanja.

Primorske novice v svoji spletni izdaji navajajo, da je v požaru pogorel pritlični del gostinskega lokala, vključno z inventarjem.

V intervenciji je sodelovalo 12 gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Materija s tremi vozili, štirje poklicni gasilci iz Sežane z dvema voziloma, policisti Policijske postaje Kozina in koprski kriminalisti, je navedeno na spletnih straneh gasilskega PGD Materija.

Slovenija Gasilci so morali napeljati 500 metrov cevi ...

Slovenija Iz gorečega Uniona evakuirali okoli 100 ljudi

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.