Slovenija > Črna kronika
2999 ogledov

Požar uničil gostilno

Gasilec Anže Petkovšek
Nastala je ogromna materialna škoda.

Okoli šeste ure zjutraj je zagorelo v gostinskem objektu na Kozini. Gasilci so požar pogasili, nastala je velika materialna škoda, po nestrokovni oceni približno 100.000 evrov, so sporočili s policije. Anita Leskovec s Policijske uprave Koper je potrdila, da je požar zajel znano gostilno Tonca na Kozini, vzrok požara pa še ugotavljajo.

Kot je povedala Leskovčeva, zaenkrat ne izključujejo niti možnosti kaznivega dejanja.

Primorske novice v svoji spletni izdaji navajajo, da je v požaru pogorel pritlični del gostinskega lokala, vključno z inventarjem.

V intervenciji je sodelovalo 12 gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Materija s tremi vozili, štirje poklicni gasilci iz Sežane z dvema voziloma, policisti Policijske postaje Kozina in koprski kriminalisti, je navedeno na spletnih straneh gasilskega PGD Materija.

požar Storžev Grič Vrhnika Slovenija Gasilci so morali napeljati 500 metrov cevi ... požar v Hotelu Union Ljubljana Slovenija Iz gorečega Uniona evakuirali okoli 100 ljudi

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.