Pred predorom ustavil, zapeljal vzvratno in trčil

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Več vozil je voznika, ki je pred predorom peljal vzvratno, uspelo obvoziti, voznici clia žal ne.
Oglej si celoten članek

Danes dopoldne se je pred predorom Šentvid v smeri Kosez zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bil predor nekaj časa zaprt. Okoli 9.30 je 74-letni voznik osebnega vozila vozil po avtocesti iz smeri Vodic proti Podutiku. Tik pred predorom je ustavil in začel voziti vzvratno. 

Kot nam je povedal Vinko Stonjšek z ljubljanske policijske uprave, ga je več vozil uspešno obvozilo, kar pa ni uspelo voznici renault clia, ki je trčila v zadnji del avtomobila. Na srečo ni bil nihče poškodovan, je pa bil precej oviran promet, ki je bil preusmerjen na Celovško cesto. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:04 16. Januar 2014.

    Taki imajo seboj kopilotko , ki je pa še bolj zgubljena v prostoru od šoferja. Ponavad so babe krive ker …

  • 08:01 16. Januar 2014.

    Vzvratna vožnja po AC je kaznivo dejanje in ne prometni prekršek !!!!!!!!!!!!!Razumem v nasprotno smer , megla pa to, ampak …

  • 18:48 15. Januar 2014.

    frog-mislim,da bi bilo potrebno takšne ljudi kateri delajo smrtno nevarno totalno izločit iz prometa,kakor tudi,pijance povratnike,saj ti so največkrat krivci …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.