Slovenija /slovenija/crna-kronika
63 ogledov

Pred predorom ustavil, zapeljal vzvratno in trčil

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Presvetli 15:43 15.januar 2014.

    Modelu kateri je peljal vzratno pod urgentno dat 18 pik in odvzet vozniško dovoljenje,ter poslt na psihiatrični oddelek,po izpustu se mora vsak teden javit na psihiatriji in nikol več dobit vozniškega dovoljenja. S takšnim ukrepom se bomo rešili idiotov na cestah. Amen!

  • frogstomp 16:24 15.januar 2014.

    mislš? kazen in prisila, slovenska rešitev za vse. to delamo že 20 let pa glej nas..

  • Lavdan 17:55 15.januar 2014.

    Za to ni treba biti star 70 let, sem videl že mlajše. Zgrabi jih panika, ko vidijo, da so zgrešili luknjo in večini celo uspe priti nazaj.

  • Žurnalček 08:01 16.januar 2014.

    Vzvratna vožnja po AC je kaznivo dejanje in ne prometni prekršek !!!!!!!!!!!!!Razumem v nasprotno smer , megla pa to, ampak rikverc to je pa za keho, pa je kaj al pa nič od nesreče!

  • Žurnalček 08:04 16.januar 2014.

    Taki imajo seboj kopilotko , ki je pa še bolj zgubljena v prostoru od šoferja. Ponavad so babe krive ker ne nehajo žvenketat z jezikom! 74 letnik ne more istočasno komunicirati z vozilom in reglajočo babo !

  • tincamalinca 14:51 15.januar 2014.

    To je pa tako ko se najdeta ob istem času na istem kraju en ki je že presenilen, pa ena, ki je še prezelena (btw voznica yarisa oz. neki podobnega in ne cliota... razen če sta bili dve) za vozit. ...prikaži več In potem ti zaprejo cel predor (čeprov se je nesreča zgodila pred predorom) in naredijo tak lightshow, ko da bo vsak čas spet nov let, samo zaradi mal opraskanega pleha. Posledica je seveda popolnoma nepotrebna gužva, ki je sploh ne bi bilo treba če bi veleumi policijski/cestarski delali tako, kot se to dela zahodno od nas... umaknili čim prej pleh s ceste in sprostili promet. Ampak neeee, kje pa... pr nas je treba za dve uri zapret vse pa lepo počas popisat pa poslikat, ostali vozniki pa ko vas j...

  • Presvetli 18:48 15.januar 2014.

    frog-mislim,da bi bilo potrebno takšne ljudi kateri delajo smrtno nevarno totalno izločit iz prometa,kakor tudi,pijance povratnike,saj ti so največkrat krivci velikih prometnih nesreč z smrtnim izidom.Vzratna vožnja po avtocesti je nesmisel svetovnega kalibra,poleg tega bi ga morali oglobit za 5000 ...prikaži več evrov najmanj zaradi vsesplošne nevarnosti saj tak imbecil lahko naredi verižno trčenje. Ne vem,morda se motim,ampak mislim,da so kazni za manjše prekrške previsoke medtem,ko so veliki prekrški premilo kaznovani.Največkrat zato,ker so poslanci sami v teh velikih prekrških in seveda si omilijo kazni,pa tud noben pijan poslanec še ni šel izpita na novo delat.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.