Slovenija > Črna kronika
60 ogledov

Pred predorom ustavil, zapeljal vzvratno in trčil

Za promet bosta obe cevi prevozni do konca letošnjega leta. Žurnal24 main
Več vozil je voznika, ki je pred predorom peljal vzvratno, uspelo obvoziti, voznici clia žal ne.

Danes dopoldne se je pred predorom Šentvid v smeri Kosez zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bil predor nekaj časa zaprt. Okoli 9.30 je 74-letni voznik osebnega vozila vozil po avtocesti iz smeri Vodic proti Podutiku. Tik pred predorom je ustavil in začel voziti vzvratno. 

Kot nam je povedal Vinko Stonjšek z ljubljanske policijske uprave, ga je več vozil uspešno obvozilo, kar pa ni uspelo voznici renault clia, ki je trčila v zadnji del avtomobila. Na srečo ni bil nihče poškodovan, je pa bil precej oviran promet, ki je bil preusmerjen na Celovško cesto. 

Komentarjev 7
  • Žurnalček 08:04 16.januar 2014.

    Taki imajo seboj kopilotko , ki je pa še bolj zgubljena v prostoru od šoferja. Ponavad so babe krive ker ne nehajo žvenketat z jezikom! 74 letnik ne more istočasno komunicirati z vozilom in reglajočo babo !

  • Žurnalček 08:01 16.januar 2014.

    Vzvratna vožnja po AC je kaznivo dejanje in ne prometni prekršek !!!!!!!!!!!!!Razumem v nasprotno smer , megla pa to, ampak rikverc to je pa za keho, pa je kaj al pa nič od nesreče!

  • Presvetli 18:48 15.januar 2014.

    frog-mislim,da bi bilo potrebno takšne ljudi kateri delajo smrtno nevarno totalno izločit iz prometa,kakor tudi,pijance povratnike,saj ti so največkrat krivci velikih prometnih nesreč z smrtnim izidom.Vzratna vožnja po avtocesti je nesmisel svetovnega kalibra,poleg tega bi ga morali oglobit za 5000 ...prikaži več evrov najmanj zaradi vsesplošne nevarnosti saj tak imbecil lahko naredi verižno trčenje. Ne vem,morda se motim,ampak mislim,da so kazni za manjše prekrške previsoke medtem,ko so veliki prekrški premilo kaznovani.Največkrat zato,ker so poslanci sami v teh velikih prekrških in seveda si omilijo kazni,pa tud noben pijan poslanec še ni šel izpita na novo delat.