Predinova pest udarila tudi v tujih medijih

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Udarec Zorana Predina po sodniku odmeval tudi v tujih medijih.
Oglej si celoten članek

O agresiji Zorana Predina po koncu košarkarske tekme med Unionom Olimpijo in Budivelnikom je poročal tudi portugalski športni portal Maisfutebol.iol.pt. V mediju, ki košarki redkokdaj nameni pozornost, so navedli, da je portugalskega sodnika Luísa Lopesa s pestjo udaril znan slovenski pevec.

Kot so zapisali, je Olimpijine navijače razburila nesojena osebna napaka, zaradi česar so sodniški trio morali z igrišča pospremiti policisti. A se je kljub temu znanemu Predinu uspelo približati Portugalcu in ga udariti.

Izpostavili, da je avtor himne lanskega Eurobasketa

Nespodobno Predinovo vedenje so opazili tudi v drugi portugalskih športnih časnikih, spregledali ga niso niti pri naših sosedih. V hrvaškem časniku 24sata so poleg opisa incidenta povzeli glasbenikov odziv, v katerem se sramuje svojega dejanja in se zanj opravičuje.

Prispevk o incidentu v italjanskem Sportando.net, ki so mu tako kot v večini medijev priložili video, ima že več kot 20 komentarjev bralcev. Francoski mediji so izpostavili, da je bil agresivni Predin avtor himne lanskega Eurobasketa v Sloveniji.

Španski tabloid Que.es pa je prispevek naslovil "Divje, brutalna agresija glasbenika Zorana Predina, navijača Unijona Olimpije, nad sodnikom".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 13:21 22. Februar 2014.

    Zemljarićizem zastruplja vašo deželo!

  • 22:49 21. Februar 2014.

    res strašna promocija za Slovenijo in potem se bo hvalil z besedili...najprej pošlihtat v glavi in se naučit obnašanja,potem se …

  • 22:06 21. Februar 2014.

    politika z bontonom in iq nima nič skupnega.<br />predinček ti si pa le en petelinček

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.