Velik preobrat na sojenju morilcu partnerke in njenih staršev iz Gerečje vasi

Foto: mariborinfo.com sojenje Gerečja vas Foto: mariborinfo.com sojenje Gerečja vas
Morilec, ki se je doslej zagovarjal z molkom, je na sodišču danes presenetil.
Oglej si celoten članek

Lani decembra je Silvo Drevenšek v Gerečji vasi ubil nekdanjo partnerko in njene starše. Tekom sojenja se je zagovarjal z molkom. Danes, ko so na vrsti zaključne besede, pa je po prihodu na sodišče vendarle spregovoril. Kot poroča 24ur.com, je priznal dejanje in dejal: "Ubil sem tri nedolžne ljudi". Za svoje dejanje naj bi se pokesal. 

Pred sodiščem so se zbrali prijatelji, znanci in podporniki družine. S seboj so prinesli transparente, s katerimi so zahtevali dosmrtni zapor za Drevenška. Ob prihodu so Drevenška pospremili z vkliki "Dosmrtni zapor!" in "Fuj te bodi!", poroča mariborinfo.com.

Slovenija Rekel, da bo prinesel božična darila za otroka, potem jo je ubil

Drevenšku tožilstvo v obtožnici očita tri kazniva dejanja umora ter kaznivo dejanje zlorabe mladoletne osebe in surovega ravnanja. V obtožnici je zapisano, da je na zahrbten način in iz koristoljubja najprej umoril nekdanjo partnerko, nato pa pred očmi svojega štiriletnega sina še taščo in tasta. 

Z nekdanjo partnerko naj bi se dogovoril za predajo božičnih daril sinu. Partnerko je v hiši napadel in jo s kuhinjskim nožem večkrat zabodel. Po napadu je odšel v sosednjo hišo in z nožem napadel starša nekdanje partnerke. Tast je umrl na kraju dogodka, tašča pa še istega dne v bolnišnici. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:35 2. December 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.