Kričanje v eni od hiš na Koprskem: Pretepel ga je do smrti

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Policisti umor še preiskujejo.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske uprave (PU) Koper preiskujejo primer nasilja, ki se je končal s smrtjo starejšega moškega v soboto zjutraj v Krkavčah. Kot so sporočili, naj bi 71-letni Koprčan pretepel 83-letnega moškega in 75-letno žensko. 83-letnik je zaradi poškodb na kraju umrl, žensko pa so poškodovano odpeljali v bolnišnico.

O nenavadnem vpitju v eni od hiš v vasi Krkavče so bili policisti obveščeni v soboto zjutraj ob 8.30. Storilca so prijeli na kraju in mu odvzeli prostost.

Trenutno poteka ogled kraja in vse policijske aktivnosti v zvezi z ugotavljanjem okoliščin dogajanja, ko bo znanih več dejstev, pa bodo z njimi seznanili tudi javnost, so še zapisali na PU Koper.

Slovenija Ko je slišal, da je žena še živa, se je vrnil in jo še večkrat zabodel

Ubil jo je Dolenjska: Če mu je "najedala", jo je brcnil

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.