Zadnja novica: V nesreči s strelnim orožjem umrl 24-letni policist

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Poteka intenzivna preiskava.
Oglej si celoten članek

Na policijski postaji Krško se je danes zgodila nesreča s strelnim orožjem, v kateri je življenje izgubil 24-letni policist. Trenutno poteka intenzivna preiskava vseh okoliščin dogodka. Več podrobnosti bo predvidoma znanih po izjavi v. d. generalnega direktorja policije Boštjana Lindava in direktorja PU Novo mesto Janeza Ogulina ob 13.30 uri.

Lindav in Ogulin se bosta v kratkem sestala z družino preminulega ter ji izrekla iskreno sožalje in podporo.

"Svojcem in vsem policistom, ki so bili v času tragične nesreče na policijski postaji, v teh težkih trenutkih nudimo vso potrebno podporo in psihološko pomoč," so še sporočili z novomeške policijske uprave (PU).

Več sledi ... 

Promet Vozniki, pozor. Pričakujte več policijskih kontrol. Slovenija Napeto med Bobnarjevo in Golobom, z ministrstva sporočajo to

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 13:45 5. December 2022.

    Kaj pa,če je to začetek čistke po Ruskem sistemu?? Med predsednikoma ni velike razlike!!

  • 12:22 5. December 2022.

    Kot prvo zaklenite komentarje in kot drugo vse policiste na testiranje če vedo kako se pravilno rokuje z orožjem! Pa …

  • 11:58 5. December 2022.

    Sožalje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.