Slovenija
76317 ogledov

Zadnja novica: V nesreči s strelnim orožjem umrl 24-letni policist

prisega pomožnih policistov Anže Petkovšek
Poteka intenzivna preiskava.

Na policijski postaji Krško se je danes zgodila nesreča s strelnim orožjem, v kateri je življenje izgubil 24-letni policist. Trenutno poteka intenzivna preiskava vseh okoliščin dogodka. Več podrobnosti bo predvidoma znanih po izjavi v. d. generalnega direktorja policije Boštjana Lindava in direktorja PU Novo mesto Janeza Ogulina ob 13.30 uri.

Lindav in Ogulin se bosta v kratkem sestala z družino preminulega ter ji izrekla iskreno sožalje in podporo.

"Svojcem in vsem policistom, ki so bili v času tragične nesreče na policijski postaji, v teh težkih trenutkih nudimo vso potrebno podporo in psihološko pomoč," so še sporočili z novomeške policijske uprave (PU).

Več sledi ... 

avtocestna policija Promet Slovenija Vozniki, pozor. Pričakujte več policijskih kontrol. Tatjana Bobnar Boštjan Lindav Slovenija Napeto med Bobnarjevo in Golobom, z ministrstva sporočajo to

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 15
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 13:45 05.december 2022.

    Kaj pa,če je to začetek čistke po Ruskem sistemu?? Med predsednikoma ni velike razlike!!

  • Skias 12:22 05.december 2022.

    Kot prvo zaklenite komentarje in kot drugo vse policiste na testiranje če vedo kako se pravilno rokuje z orožjem! Pa to povabiti nekoga, ki bo to opravil strokovno ne pa kot so ena preverjenja kot da bi bili za šankom. ...prikaži več. Orožje ima varovalo, ki ob pravilnem rokovanju in vzdržavanju prepreči take reči.

  • Pepe007 11:58 05.december 2022.

    Sožalje.