Pri Zidanem mostu iztiril vlak

Foto: Profimedia
Vzdrževalci so odstranili kamenje.
Oglej si celoten članek

Ob 1.08 je po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje v Obrežju pri Zidanem mostu na železniški progi Zidani Most - Radeče v kompoziciji iztiril tovorni vagon.

"Pristojne službe Slovenskih železnic odpravljajo posledice nesreče," so zapisali pri URSZR. "Železniški promet poteka po enem tiru. Vzdrževalci VOC so iz ceste Zidani most - Radeče odstranili kamenje."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:28 6. November 2019.

    Predsednik republike Borut Pahor in indijski predsednik Ram Nath Kovind sta na današnjih pogovorih v Ljubljani izrazila zavezanost utrditvi vsestranskega …

  • izy
    08:46 6. November 2019.

    Zanima me, kako lahko prometni inšpektorji dovolijo, da se potnike prevaža še vedno v "gomolkah"? Vozimo se slabše kot živina …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.