Slovenija > Črna kronika
1528 ogledov

Pri Zidanem mostu iztiril vlak

Železniški tiri
Vzdrževalci so odstranili kamenje.

Ob 1.08 je po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje v Obrežju pri Zidanem mostu na železniški progi Zidani Most - Radeče v kompoziciji iztiril tovorni vagon.

"Pristojne službe Slovenskih železnic odpravljajo posledice nesreče," so zapisali pri URSZR. "Železniški promet poteka po enem tiru. Vzdrževalci VOC so iz ceste Zidani most - Radeče odstranili kamenje."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 09:28 06.november 2019.

    Predsednik republike Borut Pahor in indijski predsednik Ram Nath Kovind sta na današnjih pogovorih v Ljubljani izrazila zavezanost utrditvi vsestranskega sodelovanja in prijateljstva med državama, globalnega partnerstva ter pripadnost multilaterizmu. Pahor je sprejel vabilo na obisk Indije. To je del ...prikaži več sodelovanja med železnicami Indije in Slovenije .

  • izy 08:46 06.november 2019.

    Zanima me, kako lahko prometni inšpektorji dovolijo, da se potnike prevaža še vedno v "gomolkah"? Vozimo se slabše kot živina v službo! Ali kdo sploh skrbi in gleda na varnost in udobje potnikov v slo železnicah? Kje so sedaj tako ...prikaži več obljubljeni novi vlaki?