"Prideš v kopalnico, pogledaš to pipo, te mine ..."

Foto: Nataša Čepar
Foto: Nataša Čepar
Ogorčen slovenski turist je svojo izkušnjo dopustovanja na bone opisal v spodnjem videu.
Oglej si celoten članek

"Soba nas je prišla 120 evrov, s polomljenim stolom, rjava. Prodali so zgodbo luštnega apartmajčka," na Facebooku v videu razlaga Klemen Lampič, ki je turistične bone uporabil za namestitev v strunjanskih apartmajih Salinera. "Prideš v kopalnico, pogledaš to pipo, te mine se sploh stuširat. To je bilo 500 evrov na teden. Ta vrata, mislim, da so bila od leta 1984 že ene trikrat vlomljena. Vsakič so malo pobarvana ... "

xxx

Iz Save Turizma, ki ima v lasti navedeni apartma so za spletni portal 24ur.com povedali, da so apartmaji Salinera kategorizirani kot apartmaji nižje kategorije. "Oprema v njih je preprosta in starejša, vendar se zelo trudimo, da je funkcionalna," so zapisali.

Lampič, ki je objavil video, v komentarjih poudarja ne le, da je cena za apartma previsoka, ampak da apartmaja v takšnem stanju sploh ne bi smeli oddajati. Z njim se strinjajo v komentarjih tudi drugi. "Groza," pravi ena izmed njih. "Tudi jaz bila tam pred štirimi leti. Že takrat je bilo grozno in še vedno isto."

Počivalšek: "Spoznali bomo skrite kotičke naše domovine"

Slovenija Presenetljiva izjava ministra o turističnih bonih

O uporabi turističnih bonov je včeraj na tiskovni konferenci govoril tudi gospodarski minister Zdravko Počivalšek. Dejal je, da so turistični boni dokazali, da je Slovenija zanimiva turistična destinacija tudi za Slovence. "Imeli bomo še en učinek, v večji meri bomo spoznali vse skrite kotičke naše lepe domovine," je dejal. "Verjamem, da bo delež slovenskih turistov v prihodnje tudi zaradi teh bonov večji."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 08:59 22. Julij 2020.

    Boni niso bili dani zato, da nam plačajo celoten dopust, ampak da nas spodbudijo da gremo na dopust in zraven …

  • 20:30 21. Julij 2020.

    slovenija je butična destinacija 5* doživetij :D

  • 19:59 21. Julij 2020.

    no možakar očitno tale biznis jemle preveč resno ... to so drobižki oz. bombončki, zato, da se nabira točkice, tako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.