Pritožba tudi glede volitev v Ljubljani

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na upravno sodišče prispela pritožba glede volitev v prestolnici.
Oglej si celoten članek

Kandidat za ljubljanski mestni svet stranke Davkoplačevalci se ne damo več Vili Kovačič ter kandidat Zelenih Slovenije za ljubljanskega župana Tomaž Ogrin sta v ponedeljek zvečer na upravno sodišče po pošti poslala skupno pritožbo na izid županskih volitev in volitev v mestni svet Mestne občine Ljubljana.

Kot je danes pojasnil Kovačič, se sklicujeta na neenakost v volilni kampanji, ki je po njegovih besedah "vidna iz vesolja". Pričakujeta, da jim bo podobno kot ob referendumu o drugem tiru, sodišče omogočilo pravično volilno kampanjo.

Pritožbo je v minulih dneh napovedal tudi nekdanji župan Mestne občine Koper Boris Popovič, ki naj bi zahteval ponovno štetje glasov. Ali je pritožbo tudi dejansko vložil, še ni znano.

Suvereno Janković bo naslednja štiri leta kraljeval še lažje kot doslej

Prijemi Janša: "Očitno to obvlada le Janković"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 11:41 27. December 2018.

    kovačič vili za pri gofljo glede županskih volitev ne boš dosegu in bodi tiho da te ni sram vosu zahojen …

  • 18:38 26. December 2018.

    G. nekdanji kandidat za ljubljanski mestni svet stranke Davkoplačevalci se ne damo več: "Slovenci Jankoviča tudi ponovno ne damo več."

  • 17:38 26. December 2018.

    Gospodu Viliju in njemu podobnim zapravljivcem davkoplačevalskega denarja, bi bilo potrebno izstaviti račun za oba referenduma cca € 6,000.000,00. In …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.