Promet nekoliko zgoščen

Foto: Žurnal24 Na nobenem od mejnih prehodov čakalna doba ni daljša od 30 minut. (Foto: Bobo)
Čeprav bodo številni velikonočne praznike združili s prvomajskim oddihom, je na cestah pred jutrišnjim delovnim dnem vseeno nekoliko povečan promet.
Oglej si celoten članek

 

Ponekod po zahodni Sloveniji so zaradi padavin ceste že mokre - pazljivo!

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je gost promet z zastoji na cesti od Izole ter od Dragonje proti Kopru.

Nekaj gneče se pojavlja tudi na mejnih prehodih. Na prehodih Dragonja osebna vozila pri vstopu v državo čakajo do 20 minut, na Obrežju 20 minut in Gruškovju 15 minut.

Več gneče v nedeljo
Več gneče na cestah in na mejnih prehodih lahko pričakujemo prihodnjo v nedeljo, 1. maja, saj se takrat zaključujejo prvomajski prazniki in šolske počitnice.

Da ne bi po nepotrebnem stali v kolonah, pred odhodom na pot preverite, kakšne so razmere na cestah. To lahko storite na tudi našem mobilnem portalu m.zurnal24.si, na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste (www.promet.si) in na telefonski številki 1970.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.