Slovenija
11 ogledov

Promet nekoliko zgoščen

Na nobenem od mejnih prehodov čakalna doba ni daljša od 30 minut. (Foto: Bobo) Žurnal24 main
Čeprav bodo številni velikonočne praznike združili s prvomajskim oddihom, je na cestah pred jutrišnjim delovnim dnem vseeno nekoliko povečan promet.

 

Ponekod po zahodni Sloveniji so zaradi padavin ceste že mokre - pazljivo!

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je gost promet z zastoji na cesti od Izole ter od Dragonje proti Kopru.

Nekaj gneče se pojavlja tudi na mejnih prehodih. Na prehodih Dragonja osebna vozila pri vstopu v državo čakajo do 20 minut, na Obrežju 20 minut in Gruškovju 15 minut.

Več gneče v nedeljo
Več gneče na cestah in na mejnih prehodih lahko pričakujemo prihodnjo v nedeljo, 1. maja, saj se takrat zaključujejo prvomajski prazniki in šolske počitnice.

Da ne bi po nepotrebnem stali v kolonah, pred odhodom na pot preverite, kakšne so razmere na cestah. To lahko storite na tudi našem mobilnem portalu m.zurnal24.si, na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste (www.promet.si) in na telefonski številki 1970.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.