Račke povzročile nalet na avtocesti, poginile so pod kolesi

Foto: CZR Domžale Prometna nesreča pri cestninski postaji Kompolje Foto: CZR Domžale Prometna nesreča pri cestninski postaji Kompolje Foto: CZR Domžale Prometna nesreča pri cestninski postaji Kompolje
"Ob 6.06 sta na štajerski avtocesti pri naselju Kompolje trčili vozili, kombinirano in osebno," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo takoj za cestninsko postajo Kompolje v smeri proti Ljubljani, za nalet osebnega in kombiniranega vozila pa so po oceni poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki so bili na intervenciji, krive tri majhne račke.

Račke so najbrž želele prečkati avtocesto, voznikov avtomobila naj bi zato močno zavrl, voznik kombija, ki tega ni pričakoval in ni imel zadostne varnostne razdalje, pa se je zaletel vanj.

Račke niso preživele. Po nesreči je bil nekaj časa zaprt prehitevalni pas, promet je potekal po voznem in po odstavnem pasu, a je kljub temu nastal zastoj.

Po podatkih portala domzalec.si se je ena oseba lažje poškodovala, medtem ko prvo poročilo policije navaja, da kaže, da ni poškodovanih.

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:42 15. Junij 2019.

    Nalet na avtocesti niso povzročile race, ampak osel brez varnostne.... Sem imel možnost preizkusit Mobileeye napravo v avtu, moram reč, …

  • 02:24 15. Junij 2019.

    Spet kreten v kombiju povzročil nesrečo

  • 16:52 14. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.