Slovenija > Črna kronika
4539 ogledov

Račke povzročile nalet na avtocesti, poginile so pod kolesi

Prometna nesreča pri cestninski postaji Kompolje
1/3
CZR Domžale
"Ob 6.06 sta na štajerski avtocesti pri naselju Kompolje trčili vozili, kombinirano in osebno," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

Do nesreče je prišlo takoj za cestninsko postajo Kompolje v smeri proti Ljubljani, za nalet osebnega in kombiniranega vozila pa so po oceni poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki so bili na intervenciji, krive tri majhne račke.

Račke so najbrž želele prečkati avtocesto, voznikov avtomobila naj bi zato močno zavrl, voznik kombija, ki tega ni pričakoval in ni imel zadostne varnostne razdalje, pa se je zaletel vanj.

Račke niso preživele. Po nesreči je bil nekaj časa zaprt prehitevalni pas, promet je potekal po voznem in po odstavnem pasu, a je kljub temu nastal zastoj.

Po podatkih portala domzalec.si se je ena oseba lažje poškodovala, medtem ko prvo poročilo policije navaja, da kaže, da ni poškodovanih.

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • fowler 10:42 15.junij 2019.

    Nalet na avtocesti niso povzročile race, ampak osel brez varnostne.... Sem imel možnost preizkusit Mobileeye napravo v avtu, moram reč, da se hitro navadiš držat varnostno, ki pa je dosti večja kot sam misliš, da je dovolj...

  • Uporabnik1 02:24 15.junij 2019.

    Spet kreten v kombiju povzročil nesrečo

  • Rachel_Montague 16:52 14.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite več na tej stranii ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

Sorodne novice