Rop trgovine v Mostah

Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Zagrozil je prodajalki. Policija ga še išče.
Oglej si celoten članek

V Mostah pri Komendi je v torek neznani moški vstopil v prodajalno, kjer je zagrozil prodajalki, ki mu je nato izročila denar. S kraja zločina je nato pobegnil z majhno vsoto gotovine, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Neznani storilec je moški, visok okoli 185 centimetrov. Storilec je bil oblečen v sive hlače in črno jakno, na glavi pa je imel črno kapo, sončna očala in masko.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil za izsleditev neznanega storilca. O vseh ugotovljenih dejstvih bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Podkupovanje Podrobnosti v zvezi s pridržanjem dveh zdravnikov Izdaja podatkov Policisti pridržali uslužbenko tožilstva

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • dd
    11:04 11. November 2021.

    Ali je ropar imel PCT?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.