Ropar trgovki zagrozil z injekcijsko brizgo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V središču Nove Gorice sta zamaskirana neznanca oropala trgovino in pri tem trgovki zagrozila tudi z injekcijsko brizgo.
Oglej si celoten članek

Zamaskirana neznanca sta v sredo ob 18. uri oropala trgovino v središču Nove Gorice. Eden od storilcev je trgovki med ropom zagrozil z injekcijsko brizgo. Storilca sta si prilastila nekaj sto evrov gotovine. Kot so sporočili z novogoriške policijske uprave, uslužbenka med ropom ni bila poškodovana.

Roparja sta visoka približno 175 centimetrov, oblečena sta bila v temnejša oblačila. Po ropu sta pobegnila v smeri večje poslovne zgradbe v središču Nove Gorice, nato se je za njima izgubila vsakršna sled, policija pa ju še išče.

Policija prosi morebitne očividce oz. vse, ki bi glede ropa trgovine v središču Nove Gorice imeli kakršne koli koristne informacije, da to javijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo. 

O ropu so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.