Slovenija > Črna kronika
44 ogledov

Ropar trgovki zagrozil z injekcijsko brizgo

injekcije Žurnal24 main
V središču Nove Gorice sta zamaskirana neznanca oropala trgovino in pri tem trgovki zagrozila tudi z injekcijsko brizgo.

Zamaskirana neznanca sta v sredo ob 18. uri oropala trgovino v središču Nove Gorice. Eden od storilcev je trgovki med ropom zagrozil z injekcijsko brizgo. Storilca sta si prilastila nekaj sto evrov gotovine. Kot so sporočili z novogoriške policijske uprave, uslužbenka med ropom ni bila poškodovana.

Roparja sta visoka približno 175 centimetrov, oblečena sta bila v temnejša oblačila. Po ropu sta pobegnila v smeri večje poslovne zgradbe v središču Nove Gorice, nato se je za njima izgubila vsakršna sled, policija pa ju še išče.

Policija prosi morebitne očividce oz. vse, ki bi glede ropa trgovine v središču Nove Gorice imeli kakršne koli koristne informacije, da to javijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo. 

O ropu so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.