S sekiro napadel partnerico

Foto: Žurnal24
Koroški policisti so prijeli moškega, ki je s sekiro napadel svojo partnerico. Ta se je udarcu izognila ter pobegnila. Pobesneli moški se je nato s sekiro spravil nad avtomobil.
Oglej si celoten članek

Slovenjgraški kriminalisti so v sredo dopoldne prijeli 61-letnega moškega iz Ribnice na Pohorju, osumljenega za napad svoje partnerice. Po ugotovitvah policistov je moški nekaj po 10. uri vzel v roke sekiro in odšel v hišo, kjer je med kričanjem in grožnjami z ubojem, zamahnil z njo proti svoji izvenzakonski partnerici. Prestrašena ženska se je udarcu umaknila in zbežala do bližnjega soseda.

Nasilnež se tudi po njenem pobegu ni pomiril, temveč je s sekiro odšel v garažo hiše, kjer je z njo tolkel po osebnem avtomobilu in razbil vetrobransko steklo ter obe levi stranski stekli.

Kriminalisti bodo osumljenega privedli k preiskovalni sodnici tamkajšnjega okrožnega sodišča zaradi suma kaznivega dejanja nasilništva ter zoper njega podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.