Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

S sekiro napadel partnerico

Žurnal24 main
Koroški policisti so prijeli moškega, ki je s sekiro napadel svojo partnerico. Ta se je udarcu izognila ter pobegnila. Pobesneli moški se je nato s sekiro spravil nad avtomobil.

Slovenjgraški kriminalisti so v sredo dopoldne prijeli 61-letnega moškega iz Ribnice na Pohorju, osumljenega za napad svoje partnerice. Po ugotovitvah policistov je moški nekaj po 10. uri vzel v roke sekiro in odšel v hišo, kjer je med kričanjem in grožnjami z ubojem, zamahnil z njo proti svoji izvenzakonski partnerici. Prestrašena ženska se je udarcu umaknila in zbežala do bližnjega soseda.

Nasilnež se tudi po njenem pobegu ni pomiril, temveč je s sekiro odšel v garažo hiše, kjer je z njo tolkel po osebnem avtomobilu in razbil vetrobransko steklo ter obe levi stranski stekli.

Kriminalisti bodo osumljenega privedli k preiskovalni sodnici tamkajšnjega okrožnega sodišča zaradi suma kaznivega dejanja nasilništva ter zoper njega podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.