S tovornjaka padel led, voznica pristala v bolnišnici

Foto: Koroški Gasilski Zavod
Foto: Koroški Gasilski Zavod
Led je s tovornjaka padel na vetrobransko steklo avtomobila.
Oglej si celoten članek

Pri kraju Podskrajnik se je okrog 11.50 zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodovala voznica osebnega avtomobila. Policisti so ugotovili, da je s tovornega vozila, ki je vozilo iz smeri Cerknice proti Rakeku, padel led na avto. Bralka nam je sporočila, da je led padel na avto, ki je vozil nasproti in ne za tovornjakom. 

Led je padel na prednje vetrobransko steklo. Pri tem je 46-letna voznica osebnega vozila utrpela poškodbe glave. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v ljubljanski klinični center. 

Sploh ni vedel ... Led s tovornjaka padel na avto, voznica v bolnišnico

Povzročitelj nesreče je odpeljal s kraja prometne nesreče, ne da bi nudil prvo pomoč oziroma podatke o udeležencu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. 

Ob tem na polciiji dodajajo, da se z globo 200 evrov kaznuje voznik, ki ima na vozilu sneg, led, vodo ali druge snovi, ki bi lahko vplivale na vozne lastnosti vozila ali bi se lahko raztresale ali razlivale.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 23:03 13. November 2017.

    Pepe007 bod rajs tih ce neves kako in zakaj se je zgodil!!! Drgac pa voznica je bla moja mami in …

  • 19:49 13. November 2017.

    pepe007 ne bluzi o varnostni razdalji.Peljal sem za to žensko ko je priletel led-sneg s kamiona. Voznica je peljala v …

  • 16:46 13. November 2017.

    teb pa ni jasno,da moraš imet spucan avto oz. vozilo... in da karkoli je na njem - odnese po zraku …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.