Raste število okuženih otrok, na eni šoli pet oddelkov v karanteno

Foto: Profimedia
Odgovora na vprašanje, kje so se okužili, ne poznajo.
Oglej si celoten članek

Na OŠ Koper je po poročanju Regional Obale kar pet oddelkov v karanteni zaradi prisotne okužbe s koronavirusom sars-cov-2.

Ravnateljica Ingrid Poropat je za obalni spletni medij povedala, da je od petka v karanteni pet oddelkov - dva iz drugih razredov, dva iz prvih in en oddelek tretjega razreda. 

Covid-19 Novi podatki: Zaskrbljujoč trend, padanje se ustavlja!

Covid-19 Najnovejša napoved: Sprememba v trendu razvoja epidemije!

"Vzroka oziroma odgovora, kje so se navedeni okužili ne vemo," je dejala za Regonal Obala. "Kljub sprotnemu testiranju, doslednosti pri upoštevanju vseh ukrepov so se obvestila o potrjenih okužbah v zadnjih dneh vrstila."

Epidemiološko stanje v obalno-kraški regiji se je sicer v zadnjih dneh poslabšala. Opaziti je tudi rast okužb med šoloobveznimi otroci.

Okužbe na posameznih šolah je sicer mogoče preveriti na tej povezavi Sledilnika: 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:42 22. Februar 2021.

    "okuženost" otrok s kovidom izvira iz 5G wifi4eu oddajnikov, ki so nameščeni po vseh šolah. Otroci nimajo kovid imajo mikrovalovlne …

  • 09:11 21. Februar 2021.

    "Pitje alkohola poveča dovzetnost za okužbo z virusi in bakterijami, hkrati pa povečuje možnost zapletov, ko se okužba že pojavi. …

  • 07:36 21. Februar 2021.

    bravo salatarka bravo komiji

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.