Slovenija
18683 ogledov

Raste število okuženih otrok, na eni šoli pet oddelkov v karanteno

Učilnica
Odgovora na vprašanje, kje so se okužili, ne poznajo.

Na OŠ Koper je po poročanju Regional Obale kar pet oddelkov v karanteni zaradi prisotne okužbe s koronavirusom sars-cov-2.

Ravnateljica Ingrid Poropat je za obalni spletni medij povedala, da je od petka v karanteni pet oddelkov - dva iz drugih razredov, dva iz prvih in en oddelek tretjega razreda. 

Covid-19, UKC Ljubljana Covid-19 Slovenija Novi podatki: Zaskrbljujoč trend, padanje se ustavlja! Ljubljana Covid-19 Slovenija Najnovejša napoved: Sprememba v trendu razvoja epidemije!

"Vzroka oziroma odgovora, kje so se navedeni okužili ne vemo," je dejala za Regonal Obala. "Kljub sprotnemu testiranju, doslednosti pri upoštevanju vseh ukrepov so se obvestila o potrjenih okužbah v zadnjih dneh vrstila."

Epidemiološko stanje v obalno-kraški regiji se je sicer v zadnjih dneh poslabšala. Opaziti je tudi rast okužb med šoloobveznimi otroci.

Okužbe na posameznih šolah je sicer mogoče preveriti na tej povezavi Sledilnika: 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 12
 • Avatar stoychi
  stoychi 11:42 22.februar 2021.

  "okuženost" otrok s kovidom izvira iz 5G wifi4eu oddajnikov, ki so nameščeni po vseh šolah. Otroci nimajo kovid imajo mikrovalovlne bolezni katere zdravniki ne znajo zdraviti.

 • Avatar Leon
  Leon 09:11 21.februar 2021.

  "Pitje alkohola poveča dovzetnost za okužbo z virusi in bakterijami, hkrati pa povečuje možnost zapletov, ko se okužba že pojavi. Zaradi tega je v trenutnem obdobju še posebej pomembno, da se pitju alkohola popolnoma izogibamo," opozarja stroka". Počivalšek pije samo vodo .

 • bojan36 07:36 21.februar 2021.

  bravo salatarka bravo komiji

Sorodne novice