Samo na eni šoli osem okuženih učiteljic, bolnih 15 učencev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nove okužbe na osnovnih šolah, v karanteni več otrok
Oglej si celoten članek

Število okuženih v Braslovčah narašča, potem ko so prejšnji teden potrdili okužbo pri učiteljici podružnične šole v Trnavi.

Covid-19 Do konca meseca že pouk na daljavo? To pravi ministrstvo!

"Žal trenutna epidemiološka slika v naši občini oz. v OŠ Braslovče ni najbolj obetavna," pravi braslovški župan Tomaž Žohar. "Trenutno imamo po nam znanih podatkih osem pozitivnih učiteljic, 23 jih je v karanteni, ter 15 bolnih učencev, od tega štiri potrjene okužbe z virusom Covid-19, medtem ko nekateri še čakajo na rezultate testa."

xxx

NIJZ je v karanteno poslal dva razreda, podružnična šola Trnava in vrtec Trnava ostajata zaprta.  

Koronavirus Zaradi okužb s covid-19 v karanteni novi razredi

V Kranju celotna predmetna stopnja na daljavo

Zaradi povečanega števila učencev in strokovnih delavcev, okuženih z novim koronavirusom, na OŠ Matija Čopa v Kranju bo po priporočilih NIJZ pouk za učence predmetne stopnje do 21. septembra potekal na daljavo.

Učitelji predmetne stopnje ter učenci 6.a, 6.b ter del 6.c razreda, ki so bili v stikih z okuženimi, so v karanteni, je šola objavila na spletni strani.

Šestošolcem je bila v skladu z ukrepi Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) do 17. septembra odrejena karantena po tem, ko so bili na šoli v ponedeljek obveščeni, da je z novim koronavirusom okužena še ena strokovna delavka in eden od učencev na šoli.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:59 10. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 16:33 9. September 2020.

    Mezanima česta Werner in Potrč še zagovornika teorije zarote.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.