Šarcu vdrli v račun

Foto: Profimedia
Njegov profil nekaj časa ni bil dosegljiv.
Oglej si celoten članek

Marjan Šarec je na svojem Facebook profilu potrdil, da so mu neznanci vdrli v osebni profil. Zapisal je: "Kot ste opazili, je bila moja fb stran nekaj časa nedosegljiva, ker so mi vdrli v profil. Zadevo smo uredili. Zadnjih objav zato ni več, ampak tudi tega je verjetno kdo vesel. Lep večer vsem." 

Foto: Facebook Šarec - FB

Podobno se je zgodilo tudi evropskemu poslancu Milanu Brglezu; njemu so račun po odvzemu administratorskih pravic izbrisali. Tudi Brglez je dogodek pospremil s besedami, da nekomu njegova stališča in način, na katerega komunicira, očitno niso všeč.

Slovenija Milanu Brglezu vdrli v račun

Slovenija Šarec: "Stvari so šle daleč ... predaleč"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 08:25 27. Junij 2020.

    Včasih so se s boleznijo rak in neplodnost reklamiral.. sedaj se pa z vdori v računalnik in samo pošiljanjem moke.. …

  • 07:10 27. Junij 2020.

    Nič škode zaradi tega, fajn bi bilo, če bi ju izbrisal za vedno.

  • 02:26 27. Junij 2020.

    Pa ja seveda oba z Berglezom sta to sama uredila ozr. nekdo po njihovem narocilu. Glih ta dva kekca si …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.