Šarec odgovarja na kritike, da se je odzval prepočasi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"V zanosu reševanja epidemije se rado poudarja, kako prejšnja vlada ni naredila nič."
Oglej si celoten članek

Prejšnji predsednik vlade Marjan Šarec na Twitterju odgovarja kritikom, da se je na širjenje epidemije z novim koronavirusom covid-19 njegova vlada odzvala prepočasi. "V zanosu reševanja epidemije se rado poudarja, kako prejšnja vlada ni naredila nič," piše Šarec. "Če se prav spominjam smo bili zaradi nekaterih ukrepov celo kritizirani s strani nekaterih iz EU. Danes pa enake ukrepe uvajajo drugi. Krepko za nami. Bodi dovolj."

A njegov tvit je prejel tudi mnoge nove odzive. "Z vaše strani bodi dovolj," je zapisal Igor Muževičzdravnik družinske medicine in prvi mož sindikata Praktik.um. "Ne bomo pozabili, kako ste ukrepali in žalili. Nikoli. Zaradi vas cele dneve in noči garamo kot nori, da vsaj malo omilimo vaše smrtonosne 'ukrepe'. In še ateisti med nami smo začeli moliti za naslednje dni."

Po drugi strani se vrstijo kritiki pristopa, ki so ga pristojni ubrali potem, ko je Šarčevo vlado zamenjala Janševa, in so omejili število testiranj, kljub priporočilom WHO. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 13:44 17. Marec 2020.

    Mislim da slovenski zdravniki nimajo kej pljuvat po Šarcu, ker se sami niso nič bolj pripravili na pričakovani izbruh. Tudi …

  • 13:26 17. Marec 2020.

    Muzevič lahko nastopa v TV seriji DOKTOR NA VASI . To potrjujejo večni nastopi na TV ,podobno kot ostali sindikalisti …

  • 12:31 17. Marec 2020.

    Nihče ni v tej smeri razmišljal .Trideset let se se družba kot celota razbija na prafaktorje in kako sedaj doseč …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.