SDS skopirala ameriški predvolilni spot

Foto: Žurnal24 main SDS
Predvolilni spot SDS je skoraj identičen spotu, ki ga je v ameriških predsedniških volitvah 2016 imel predsedniški kandidat Ben Carson.
Oglej si celoten članek

Gre za spot Te roke oziroma v originalu These hands. Na SDS smo poslali vprašanja, ali so odkupili in kako drugače uredili avtorske pravice. Odgovor bomo objavili, takoj ko ga prejmemo.

xxx

Carson si ni uspel zagotoviti republikanske nominacije predsednika ZDA in je v predsedniški tekmi podprl izbranega kandidata stranke Donalda Trumpa, ki je postal predsednik. Carson je v njegovi vladi minister za stanovanjsko problematiko in urbanizem.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 38

  • 11:35 30. Maj 2018.

    Dragi avtor članka! Za kopiranje ideje po veljavni zakonodaji ne rabiš dovoljenja avtorja. Ideje namreč ni moč zaščititi z avtorskimi …

  • 11:26 30. Maj 2018.

    Kaj pa kako o kahlonoscu?Boste kaj napisali?

  • 11:17 30. Maj 2018.

    A Mesec je vprašal Čaveza,če lahko širi njegovo filozofijo - vsi enako revni(razen nekaterih)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.