Še ena žrtev prometne nesreče

Foto: PGD Slov. Konjice
Foto: PGD Slov. Konjice
V dveh dneh so ceste vzele štiri življenja.
Oglej si celoten članek

Republiška uprava za zaščito in reševanje poroča o prometni nesreči, ki se je zgodila okoli 9. ure zjutraj na regionarlni cesti Ljubljana - Vrhnika v Dragomerju, v kateri je umrl voznik avtomobila. Reanimacija voznika kljub hitri intervenciji ni bila uspešna.

"Ob 08.46 je na regionalni cesti osebno vozilo trčilo v drog javne razsvetljave," navajajo pri URSZR. "Posredovali so gasilci GB Ljubljana, PGD Stara Vrhnika in PGD Dragomer- Lukovica, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, nudili pomoč pri reanimaciji voznika, odklopili akumulator, usmerjali promet ter zavarovali poškodovane električne vodnike."

Huda nesreča Tovornjak čelno trčil v avto, voznik umrl

Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila znamke Renault scenic vozil po regionalni cesti iz smeri Loga proti Brezovici. V bližini naselja Dragomer vozilo ni vozil po desni strani smernega vozišča, saj je v blagem desnem ovinku z vozilom zapeljal v levo preko nasprotnega smernega vozišča na pločnik. Od tu je po še nekaj metrih vožnje z vozilom trčil v kovinski drog svetilke javne razsvetljave in živo mejo bližnje stanovanjske hiše, nakar pa obstal na travniku. Voznik je umrl na kraju nesreče. Glede okoliščin nesreče policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Dežurna služba komunalnega podjetja bo poskrbela za sanacijo uničenega droga javne razsvetljave.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:01 19. Maj 2018.

    Žalostno, a to se zgodi tudi če bi imeli pet AVP-jev. En trenutek nepazljivosti in nesreča je tu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.