Slovenija > Črna kronika
3151 ogledov

Še ena žrtev prometne nesreče

nesreča, motororist PGD Slov. Konjice
V dveh dneh so ceste vzele štiri življenja.

Republiška uprava za zaščito in reševanje poroča o prometni nesreči, ki se je zgodila okoli 9. ure zjutraj na regionarlni cesti Ljubljana - Vrhnika v Dragomerju, v kateri je umrl voznik avtomobila. Reanimacija voznika kljub hitri intervenciji ni bila uspešna.

"Ob 08.46 je na regionalni cesti osebno vozilo trčilo v drog javne razsvetljave," navajajo pri URSZR. "Posredovali so gasilci GB Ljubljana, PGD Stara Vrhnika in PGD Dragomer- Lukovica, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, nudili pomoč pri reanimaciji voznika, odklopili akumulator, usmerjali promet ter zavarovali poškodovane električne vodnike."

Prometna nesreča Huda nesreča Slovenija Tovornjak čelno trčil v avto, voznik umrl

Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila znamke Renault scenic vozil po regionalni cesti iz smeri Loga proti Brezovici. V bližini naselja Dragomer vozilo ni vozil po desni strani smernega vozišča, saj je v blagem desnem ovinku z vozilom zapeljal v levo preko nasprotnega smernega vozišča na pločnik. Od tu je po še nekaj metrih vožnje z vozilom trčil v kovinski drog svetilke javne razsvetljave in živo mejo bližnje stanovanjske hiše, nakar pa obstal na travniku. Voznik je umrl na kraju nesreče. Glede okoliščin nesreče policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Dežurna služba komunalnega podjetja bo poskrbela za sanacijo uničenega droga javne razsvetljave.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Lavdan 15:01 19.maj 2018.

    Žalostno, a to se zgodi tudi če bi imeli pet AVP-jev. En trenutek nepazljivosti in nesreča je tu.