Slovenija > Črna kronika
5564 ogledov

Tovornjak čelno trčil v avto, voznik umrl

Prometna nesreča PGD Ilirska Bistrica
Še ena huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega vozila.

Včeraj ob 16.30 se je izven naselja Zgornje Bitnje pri Ilirski Bistrici zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

"Voznika tovornega vozila s priklopnikom, ki je vozil iz smeri Ribnice proti Ilirski Bistrici, je izven naselja Zgornje Bitnje v desnem nepreglednem ovinku zaneslo v levo na nasprotni pas, kjer je čelno trčil v osebni avtomobil," pojasnjujejo pri Generalni policijski upravi.

36 letni potnik v osebnem avtomobilu je bil v trčenju tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju nesreče umrl.

"V osebnem avtomobilu sta bila hudo telesno poškodovana še preostala potnika, voznik pa lahko," še razlagajo pri GPU. "Voznik tovornega avtomobila v nesreči ni bil poškodovan."

V nesreči so posredovali so gasilci PGD Ilirska Bistrica, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem NMP Ilirska Bistrica in NMP Postojna, pomagali vlečni službi pri nalaganju vozila in posuli vozišče z vpojnimi sredstvi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Matej Bukovec 22:00 19.maj 2018.

    Piše; V osebnem avtomobilu sta bila hudo telesno poškodovana še preostala potnika, voznik pa lahko, Naslov članka je pa; Tovornjak čelno trčil v avto, voznik umrl Tale lahka poškoda je bila pa res zoprna, da je zaradi nje umrl...

  • Laznivi 13:33 19.maj 2018.

    Sramotna rzava slovenija ! Po tej kozji stezi se morajo drenjati vsi tezki tovornjaki ,avtobusi.....ki gredo na Reko ali iz nje. Ta cesta je odraz kako slovenija skrbi za varnost na cestah...vsaka cetrtorazredna drzava ima take povezave avtocestne...samo slovenija je ...prikaži več pac sestorazredna...