Si Golob osvetljuje pot domov?

Foto: Bralec Nova Gorica Foto: Bralec Nova Gorica
Si Robert Golob osvetljuje pot domov, se je vprašal naš bralec. Luči na cesti do Golobovega doma se najpreč prižigajo prej in ugašajo kasneje kot vse ostale v občini.
Oglej si celoten članek

Bralec iz Nove Gorice nam je poslal tile fotografiji z vprašanjem ali Robert Golob prodaja tudi občini elektriko za javno razsvetljavo.

"Zakaj to vprašanje? Zato, ker se na ulici, po kateri se Golob vozi domov, luči javne razsvetljave prižgejo vsaj dve uri pred ostalimi in ugasnejo vsaj dve uri za njimi!," opozarja bralec.

Robert Golob, predsednik uprave Gen-i, je tudi nogovoriški mestni svetnik in zato občina zaradi kolizije interesov niti ne sme kupovati električne energije od njegovega podjetja, so nam povedali na občini Nova Gorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 11:08 28. Februar 2013.

    Pred nekaj dnevi sem bil v eni razkošni restavraciji na kosilu.Naj ga vrag pride Robert Golob,ter še en moški in …

  • 21:06 5. December 2012.

    Ker ga podpira drugorazredni predsednik v odhajanju,si lahko očitno privošči tudi to,strošek pa pokrijejo nedolžni.?

  • 22:27 20. November 2012.

    Si je pa dal bralec dela s teorijo zarote in izkoriščanja svetlobe javne razsvetljave. Koristno zanj bi bilo, da še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.