Slovenija > Jaz poročam
772 ogledov

Si Golob osvetljuje pot domov?

Nova Gorica
1/2
Bralka
Si Robert Golob osvetljuje pot domov, se je vprašal naš bralec. Luči na cesti do Golobovega doma se najpreč prižigajo prej in ugašajo kasneje kot vse ostale v občini.

Bralec iz Nove Gorice nam je poslal tile fotografiji z vprašanjem ali Robert Golob prodaja tudi občini elektriko za javno razsvetljavo.

"Zakaj to vprašanje? Zato, ker se na ulici, po kateri se Golob vozi domov, luči javne razsvetljave prižgejo vsaj dve uri pred ostalimi in ugasnejo vsaj dve uri za njimi!," opozarja bralec.

Robert Golob, predsednik uprave Gen-i, je tudi nogovoriški mestni svetnik in zato občina zaradi kolizije interesov niti ne sme kupovati električne energije od njegovega podjetja, so nam povedali na občini Nova Gorica.

Komentarjev 11
  • Dominik Urbancic 11:08 28.februar 2013.

    Pred nekaj dnevi sem bil v eni razkošni restavraciji na kosilu.Naj ga vrag pride Robert Golob,ter še en moški in dve ženski.Potem se začne naročilo imate to imamo,pa je sveže seveda gospod,mi prinesete pokazati meso,no dajte mi to ,ne ne ...prikaži več bom to,itd,itd,trajalo je pol ure,da je končno naročil.Videl sem kelnarja kako mu kri zaliva možgane,pa bledica,jaz sem mislil,da ga bo kap.Kaj je moral ubogi kelnar prestajati,da je ustregel seveda g,Robertu Golobu. Jaz po pravici povedanio bi ga poslal nekam.Meni je šlo na bruhanje,kaj si pa predstavlja,če ja direktor Gena-seveda ima denar in misli,da se lahko presirava,z našim denarjem.Jaz sem naslednji dan odpovedal dobavo od Gena.

  • Scott 21:06 05.december 2012.

    Ker ga podpira drugorazredni predsednik v odhajanju,si lahko očitno privošči tudi to,strošek pa pokrijejo nedolžni.?

  • mumbly 22:27 20.november 2012.

    Si je pa dal bralec dela s teorijo zarote in izkoriščanja svetlobe javne razsvetljave. Koristno zanj bi bilo, da še sebe malce razsvetli. Nekako mrakoben se mi zdi.