Situla odprla svoja prestižna vrata

Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla Foto: Saša Despot Situla
V Ljubljani si lahko dovolj premožni od danes kupijo eno od 226 stanovanj v novem stanovanjsko-poslovnem objektu Situla na Vilharjevi cesti.
Oglej si celoten članek

Stanovanja so velika od 45 do 235 kvadratnih metrov, cene pa se gibljejo med 2.500 in 3.500 evrov za kvadratni meter, vsakemu stanovanju pripada najmanj eno parkirno mesto v garaži, tista največja imajo po tri. 

Stanovanja so luksuzne zasnove, v njih je vgrajena t. i. pametna napeljava, ki jo je mogoče nadzirati na daljavo, denimo prek mobilnega telefona. Za stanovalce skrbi tudi 24-urna recepcija.

Cenovna umeščenost stanovanj cilja na premožnejše kupce, pri Hypo Leasingu menijo, da bodo med kupci tudi tujci, medtem ko naj bi vsa stanovanja prodali v petih letih. Doslej so jih šest. 

Spodnji del zgradbe je namenjen poslovnim prostorom in nakupovalnemu centru Qlandia.

Situlo je sicer gradilo podjetje Tridana, ki pa je projekt zaradi propada svojega večinskega lastnika Kraškega zidarja lahko dokončala šele po vložku Hypo banke. Investicijska vrednost projekta je ocenjena na 90 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 11:57 16. Januar 2014.

    Tale zadeva je dejansko odurna... lokacija je ena najslabših, kar jih v Lj. lahko najdeš (glavna železniška postaja, glavno cestno …

  • 10:14 16. Januar 2014.

    Iskreno - zgleda vrhunsko! Takoj bi si omislil kaj takega :)

  • 09:33 16. Januar 2014.

    Kakšni komentarji, verjetno ste vi takšni ki v takih stanovanjih nikoli ne boste živeli in potem je pač treba po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.