Slovenija
106 ogledov

Situla odprla svoja prestižna vrata

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zic 21:16 15.januar 2014.

    če mi da banka kredit ga kupim takoj!

  • zic 21:17 15.januar 2014.

    a tako je v celovških dvorih??

  • Christian Slo 21:18 15.januar 2014.

    Prestiž? Na eni strani zgradbe najbolj prometna ulica v Ljubljani na drugi strani pa železnica...

  • KOJAK 22:26 15.januar 2014.

    Baje so danes že prodali 6 stanovanj.

  • apt 23:31 15.januar 2014.

    Tudi bolj luksuzna stanovanja in za manj denarja se da dobit v Ljubljani. Vsaj železnice nimaš pod seboj, če je tudi to merilo luksuznosti.

  • punca05 07:10 16.januar 2014.

    sorči, ampak nič posebnega niso.

  • JohnSmith30699 07:43 16.januar 2014.

    res da so okusi različni, a meni je nagravžno opremljeno! Še posebej spalnica je obup! Pa vse skupaj je zelo otesnjeno, čudna razporeditev sob, mislim da za 30.000€ bajta v prekmurju premore več luksuza pa še lepe razglede in mir

  • sweetdogs 08:15 16.januar 2014.

    Nepremičninski trg je skoraj mrtev. In v tem času prodajat luksuzna stanovanja ob želežniški postaji? Želim jim veliko sreče.

  • YASSIR 08:16 16.januar 2014.

    Zanimiva povezava če koga zanima katera delnica Ljubljanske borze je v letošnjem letu (15 dni) pridobila 200%sspojdite na spodnji linkhttp://www.denarinfinance.com/?page_id=20in na vrhu tabele stolpec letos kliknite na puščico navzdol in se bo sortiralo

  • Votko 10:14 16.januar 2014.

    Iskreno - zgleda vrhunsko! Takoj bi si omislil kaj takega :)

  • allstarr111 22:38 15.januar 2014.

    danes prodali 6 stanovanj, ja pa jade, pomojem jih niti do 15.1.2015 ne bodo prodali več kot. Mislm ajde kdo bi hotu met stanovanje zraven glajzov, OK. so zvočno izolirani, ampak vibracije pa ne moreš kr tko ublažit, sploh recimo ...prikaži večmo ko pelje mimo kompozicija od 5 vagoonov. Ko če to da kupi prava je budala.

  • Dixon 09:33 16.januar 2014.

    Kakšni komentarji, verjetno ste vi takšni ki v takih stanovanjih nikoli ne boste živeli in potem je pač treba po slovensko vse skupaj skritizirat in popljuvat. Pa kaj vi mislite da ob takšni lokaciji niso poskrbeli za izloacijo in primerne ...prikaži več materiala da hrupa ne bo? kakšne veue ima tam spodaj križišče in železniška postaja? Pa kaj vlaki drvijo čez postajo 100km na uro, da delajo hrup. Sem nekaj časa živel tam blizu in ni bilo slišat ne avtov in ne vlaka. Lokacija je dobra, blizu mesta, stanovanja pa luksuzna in dobro narejena. Verjamem, da so pri nas ljudje ki si bodo to lahko privoščili in naj si če to lahko storijo!

  • Trovlak 20:51 15.januar 2014.

    O madona, čudovitooo! ... A to so takšna luksuzna stanovanja, s katerimi so ciljali, da jih bodo kupili ljudje s sumljivim izvorom denarja? A to so stanovanja kjer kopalnice nimajo sifona in je padec vode narejen proti vratom, ki so ...prikaži več po možnosti višja kakor prag hodnika? Stanovanja, kjer okna in vrata ne tesnijo dobro, ter se bo ob prvem večjem nalivu pričel luščiti omet? Mogoče stanovanja kjer bodo garaže namenjene za sklepanje kriminalnih dejanj? Po možnosti so v bližini stanovanj transformatorji kateri oddajajo močne neprijetne zvoke? Vse to smo že brali in verjetno zgodbicam ni konec. Kar imejte si jih, stanovanja zgrajena v zlati dobi razcveta slovenskih mest, so ZAKON!

  • tincamalinca 11:57 16.januar 2014.

    Tale zadeva je dejansko odurna... lokacija je ena najslabših, kar jih v Lj. lahko najdeš (glavna železniška postaja, glavno cestno križišče, a sploh kakšna rastlina raste tam), arhitekturno zgleda kot da bi se en zahebaval (kaj/zakaj točno so tiste kovinske ...prikaži več mreže na oknih?!?), noter izgleda vse tako utesnjeno ko v arestu. Ne bi tole imela tud če mi šenkajo... če bi me pa kdo prisilu da moram tam živet se mi pa direkt odpelje. Mogoče je zadeva pogojno primerna zgolj za kakšnega samskega tipa, ki od jutra do večera visi na šihtu in mi dol pade a ima kakšno zelenico zraven al pa kakšno tekašno stezo ipd. In za tiste, ki mislijo da eni kritiziramo samo zato, ker smo fouš... grow up, eni živimo v glih tako kvazi luksuznih stanovanjih, samo da so vredna svojega denarja ker dobiš zraven še eno normalno okolico in neklavstrofobično zunanjo in notranjo arhitekturo.

  • MZupan 20:47 15.januar 2014.

    Spominja me na hotel Life Design v Beogradu.

  • dd1307 22:11 15.januar 2014.

    Sem pogledal slike, sobe se mi zdijo otesnjene. Najbolj mi pa ne gre v račun atrij, preveč zaprt, temačen zaradi sivih sten za moj okus. Sicer mogoče v živo izpade drugače (slike so slike). Prodali bojo najbrž relativno hitro, če ...prikaži več oglašujejo še kje po tujini.

  • Ronald Reagan 21:54 15.januar 2014.

    zic, verjami mi na besedo, da so ta stanovanja še slabša kot celovški dvori...predvsem kar se kvalitete materialov in same izvedbe tiče.Poglej si listo izvajalcev...katastrofa...delali so pa kar so hoteli, samo da so vodji projekta Majdiču porihtali bajto ...prikaži večo doma...Toplotno črpalko pa prezračevanje pa to...on pa jim je podpisal vse v gradbeni knjigi kar so hoteli...

  • Žurnalček 08:35 16.januar 2014.

    Niso ob železniški postaji ampak zraven štreke , kot se po domač reče. Pa ne sam štreke , še pralnico in čistilnico vagonov imajo zraven! Investitor je tukaj očitno Neljubljančan , ker domačini niso tolk usekan , da bi kupoval ...prikaži večl stanovanja po 3000€ od štrek. Taki mislijo , da če je LJ in še center zraven , je pa največa noblesa. Kje bodo našli kupce? Ja glih tko Neljubljančane , ki si bodo ogledovali stanovanja takrat , ko ne bo 40 vagonov naloženih z železovo rudo peljali pod njihovim oknom. Ajde v trikotniku proge KP in Jesenice v LJ , kjer ima Union skladišče gajb , je za vas kmetavzarje in usekance na mejsto , idealno za zgraditev luksuznih stanovanj! Pa še Đamijo boste imel za soseda. Em vas bo mujezin , em vagoni drkal v glavo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.