Slovenski vojaki udeleženi v streljanju

Foto: Borut Podgoršek (MORS)
Foto: Borut Podgoršek (MORS)
Pripadniki slovenskega kontingenta v Afganistanu so bili udeleženi v strelskem incidentu.
Oglej si celoten članek

Pri izvajanju usposabljanja pripadnikov afganistanske vojske se je včeraj popoldne na območju delovanja slovenskega kontigenta v operaciji ISAF zgodil strelski incident, v katerem je bilo udeleženih šest pripadnikov Slovenske vojske, so sporočili z ministrstva za obrambo. Na napad so odgovorili z ognjem, pri čemer ni bil nihče poškodovan in so se po incidentu varno vrnili v bazo. Ob tem so dodali, da se vsi pripadniki slovenskega kontingenta v Afganistanu počutijo dobro.

O incidentu so obvestili ministra za obrambo Romana Jakiča, ki je o dogodku obvestil predsednika RS in vrhovnega poveljnika obrambnih sil Boruta Pahorja ter predsednico vlade RS Alenko Bratušek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 10:25 5. Januar 2014.

    vsi so ti ljudje samo za strog zapor...nekoč ko bo človeštvo zrelo ,taki ljudje bodo samo lupili krompir po zaporih …

  • 08:54 20. November 2013.

    Daleč, daleč so talibani začeli streljati, naši hrabri fantje so odgovorili, izstrelili na tisoče nabojev in na koncu jim je …

  • 07:27 20. November 2013.

    kako da ni denarja?? Samo za nas ga ni...banda!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.