Slovo bo nepozabno

Foto: Žurnal24 Igor Primc bo v torek na domačem mitingu Krka 2010 še zadnjič vrgel disk v tekmo
Spektakel. Portoval v znamenju atletike in rocka.
Oglej si celoten članek

Novo mesto. Atletski klub Krka v torek od 18. ure prireja že 21. atletski miting Krka 2010, na katerem bodo nastopili najboljši domači atleti in tudi atleti iz tujine. Ker mnogi še lovijo normo za bližnje evropsko prvenstvo v Barceloni, se obeta močna konkurenca.

Dogajanje na stadionu Portoval bo nekaj posebnega tudi zato, ker bo po treh desetletjih tekmovalno kariero končal metalec diska Igor Primc. “Dolgoletni kapetan slovenske reprezentance je bil s svojimi nastopi in tudi zunaj tekmovališč vzor mlajšim, ki smo prihajali na atletsko sceno. Kdor mu je znal prisluhniti, se je od njega veliko naučil. Prav je, da pospremimo kapetanov zadnji met!” pravi nekdanji atlet Primož Kozmus. Po mitingu organizatorji pripravljajo še koncert. Za zabavo bodo skrbeli Tokac & Obra iz skupine Dan D, Društvo mrtvih pesnikov in Kok band. Vstopnine ni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.