Slovenija
32 ogledov

Slovo bo nepozabno

Igor Primc bo v torek na domačem mitingu Krka 2010 še zadnjič vrgel disk v tekmo Žurnal24 main
Spektakel. Portoval v znamenju atletike in rocka.

Novo mesto. Atletski klub Krka v torek od 18. ure prireja že 21. atletski miting Krka 2010, na katerem bodo nastopili najboljši domači atleti in tudi atleti iz tujine. Ker mnogi še lovijo normo za bližnje evropsko prvenstvo v Barceloni, se obeta močna konkurenca.

Dogajanje na stadionu Portoval bo nekaj posebnega tudi zato, ker bo po treh desetletjih tekmovalno kariero končal metalec diska Igor Primc. “Dolgoletni kapetan slovenske reprezentance je bil s svojimi nastopi in tudi zunaj tekmovališč vzor mlajšim, ki smo prihajali na atletsko sceno. Kdor mu je znal prisluhniti, se je od njega veliko naučil. Prav je, da pospremimo kapetanov zadnji met!” pravi nekdanji atlet Primož Kozmus. Po mitingu organizatorji pripravljajo še koncert. Za zabavo bodo skrbeli Tokac & Obra iz skupine Dan D, Društvo mrtvih pesnikov in Kok band. Vstopnine ni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.