Sobotni Utrip na TV Slovenija razburja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na družbenih omrežjih ogorčenje zaradi pregleda dogodkov tedna v Sloveniji na TV Slovenija, ki je zajeta v oddaji Utrip.
Oglej si celoten članek

Sobotni Utrip na TV Slovenija, ki ga je pripravil Jože Možina, je bil v večjem delu namenjen dražgoški bitki. Komentator ga začenja, da s stavkom, da so Dražgoše, pravljice za otroke, ki jim včasih še vedno verjamejo tudi odrasli. Nato pa pojasni, da so prisotni na prireditvi slavili tragedijo, ki so jo fanatični komunistični poveljniki vsilili nesrečnim Dražgošam in tudi soborcem pred 80. leti ter predstavi drugačno plat zgodbe.

DRAŽGOŠE "Nismo bili in nočemo biti solzna dolina nesrečnih in nezadovoljnih ..."

To, kot tudi ostala vsebina je močno razburila številne na družbenih omrežjih, tudi predsednico SD Tanjo Fajon. Twitter je v nedeljo preplavljen z objavami o sobotnem Utripu. Izpostavljamo nekaj objav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 164

  • 00:06 17. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 21:47 16. Januar 2022.

    danes pa trstenjakova tala mesni dorucak.

  • 21:05 16. Januar 2022.

    Možina je doktoriral pri tabeli profesorici z neresnicnim in izkrivljenim doktoratom. statistiko pa napel na lok neresnicnosti. Mozina je p....... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.