Slovenija
47209 ogledov

Sobotni Utrip na TV Slovenija razburja

Utrip na TV Slovenija Reševalni pas/Twitter
Na družbenih omrežjih ogorčenje zaradi pregleda dogodkov tedna v Sloveniji na TV Slovenija, ki je zajeta v oddaji Utrip.

Sobotni Utrip na TV Slovenija, ki ga je pripravil Jože Možina, je bil v večjem delu namenjen dražgoški bitki. Komentator ga začenja, da s stavkom, da so Dražgoše, pravljice za otroke, ki jim včasih še vedno verjamejo tudi odrasli. Nato pa pojasni, da so prisotni na prireditvi slavili tragedijo, ki so jo fanatični komunistični poveljniki vsilili nesrečnim Dražgošam in tudi soborcem pred 80. leti ter predstavi drugačno plat zgodbe.

Dražgoše, spominska slovesnost DRAŽGOŠE Gorenjska "Nismo bili in nočemo biti solzna dolina nesrečnih in nezadovoljnih ..."

To, kot tudi ostala vsebina je močno razburila številne na družbenih omrežjih, tudi predsednico SD Tanjo Fajon. Twitter je v nedeljo preplavljen z objavami o sobotnem Utripu. Izpostavljamo nekaj objav.

Komentarjev 164
  • Avatar Mansniolla
    Mansniolla 00:06 17.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • jakec1575 21:47 16.januar 2022.

    danes pa trstenjakova tala mesni dorucak.

  • jakec1575 21:05 16.januar 2022.

    Možina je doktoriral pri tabeli profesorici z neresnicnim in izkrivljenim doktoratom. statistiko pa napel na lok neresnicnosti. Mozina je p....... kot vecina teh, ki jansizmu drzi stango. Reve, ki raje sodelujejo z okupatorjem kot dajo zivljenje za svobodo. potem pa ...prikaži več se lazno tolazijo, da so se borili proti revoluciji. Mozina, potegn mi ga.