Spet bo snežilo, v teh krajih najbolj

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nova pošiljka snega.
Oglej si celoten članek

Po napovedih vremenoslovcev Agencije RS za okolje se bo ponoči oblačnost povsod povečala, prehodno bo zapihal jugozahodni veter. Proti jutru bodo že nastale snežne plohe, jutranje temperature pa bodo od -5 do 0 °C.

Foto: Arso/meteo.si ARSO vreme

Po napovedih vremenoslovcev portala Neurje.si se bodo jutri tekom celotnega dne, predvsem v severni in deloma osrednji Sloveniji, pojavljale plohe, večinoma snežne. Pravijo, da večjih količin padavin sicer ni pričakovati, a lahko za kratek čas lokalno ponekod precej močno sneži in pobeli pokrajino.

xxx

V četrtek pa bo spet suho. Na zahodu bo delno jasno, drugod pa zmerno do pretežno oblačno. Prognostiki napovedujejo, da bo sredi dneva ponekod zapihal jugozahodni veter. "V petek se bo od jugozahoda postopno pooblačilo, le na severovzhodu bo še ostalo deloma sončno. V soboto se bo postopno razjasnilo," še pravijo na ARSO.

Polarni vrtinec Nova srednjeročna napoved, takšen bo začetek februarja

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:27 2. Februar 2022.

    uf, orng ga je nametal, se kr kidamo!

  • 07:13 2. Februar 2022.

    Nč posebnega. Naši doktorji vremena radi izpostavljajo malo napakice v našem prradujočem sončnem vremenu in toplem severnim fenom. Na srečno …

  • 23:45 1. Februar 2022.

    Februar je, torej zima, naj sneži, naj ga zamete dva metra!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.