Slovenija
57770 ogledov

Spet bo snežilo, v teh krajih najbolj

sneg Saša Despot
Nova pošiljka snega.

Po napovedih vremenoslovcev Agencije RS za okolje se bo ponoči oblačnost povsod povečala, prehodno bo zapihal jugozahodni veter. Proti jutru bodo že nastale snežne plohe, jutranje temperature pa bodo od -5 do 0 °C.

ARSO vreme | Avtor: Arso/meteo.si Arso/meteo.si

Po napovedih vremenoslovcev portala Neurje.si se bodo jutri tekom celotnega dne, predvsem v severni in deloma osrednji Sloveniji, pojavljale plohe, večinoma snežne. Pravijo, da večjih količin padavin sicer ni pričakovati, a lahko za kratek čas lokalno ponekod precej močno sneži in pobeli pokrajino.

V četrtek pa bo spet suho. Na zahodu bo delno jasno, drugod pa zmerno do pretežno oblačno. Prognostiki napovedujejo, da bo sredi dneva ponekod zapihal jugozahodni veter. "V petek se bo od jugozahoda postopno pooblačilo, le na severovzhodu bo še ostalo deloma sončno. V soboto se bo postopno razjasnilo," še pravijo na ARSO.

Vreme: Srednjeročna napoved: Tudi do 10 stopinj pod dolgoletnim povprečjem - Pomlad Polarni vrtinec Slovenija Nova srednjeročna napoved, takšen bo začetek februarja

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • dusan9 22:27 02.februar 2022.

    uf, orng ga je nametal, se kr kidamo!

  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 07:13 02.februar 2022.

    Nč posebnega. Naši doktorji vremena radi izpostavljajo malo napakice v našem prradujočem sončnem vremenu in toplem severnim fenom. Na srečno strani Alp smo, a to naših dohtarjev ne zanima

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:45 01.februar 2022.

    Februar je, torej zima, naj sneži, naj ga zamete dva metra!