Padavine, snežilo bo do nižin!

Foto: Profimedia
Meja sneženja bo nižja, kot so sprva napovedovali.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci za danes na severovzhodu napovedujejo še nekaj sonca, drugod bo oblačno. 

"Predvsem v zahodni polovici države bodo občasno padavine," napovedujejo pri Agenciji za okolje. "Po nižinah bo deževalo, meja sneženja bo med 900 in 1200 m nadmorske višine. Pihal bo okrepljen južni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 12, v dolinah severozahodne Slovenije okoli 3 Celzija."

Arso bolj natančno Kako visoka bo snežna odeja in kje v nižinah bo sneg?

Ponoči se bo dež okrepil in zajel vso državo.

Meja sneženja se bo spuščala

"Jutri bo oblačno s padavinami, ki bodo čez dan postopno slabele," pišejo pri Arso. "Meja sneženja se bo sredi dneva spuščala in popoldne bo v notranjosti Slovenije ponekod lahko snežilo do nižin. Zapihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem večinoma šibka burja. Zjutraj bodo temperature od 0 do 7, popoldne pa od 0 do 4, na Primorskem okoli 8 Celzija."

Še včeraj so napovedovali, da bo meja sneženja pri 700 metrih nadmorske višine.

Foto: Arso Modelska napoved za deset dni

V petek se bo postopno razjasnilo, v soboto in nedeljo kaže na suho vreme. "V soboto bo tudi nekaj sonca, v nedeljo pa več oblačnosti," še napovedujejo pri Aro. "V ponedeljek in torek bo prehodno večja možnost za padavine. V drugi polovici prihodnjega tedna kaže na suho vreme. Temperature bodo večinoma med 0 in 5 Celzija."

Vreme Prihaja sprememba vremena, takšno bo silvestrovo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:47 27. December 2017.

    SPREMEMBA NAPOVEDI - ZVEČER SE BO STEMNILO DO NIŽIN!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.