Sredi prihodnjega tedna preobrat

Foto: Epa
Foto: Epa
Prvi november relativno lep, poslabšanje sredi prihodnjega tedna. Hladneje bo, napovedujejo na Arsu.
Oglej si celoten članek

Danes bo na zahodu večinoma sončno, drugod pa pretežno oblačno. Popoldne se bo tudi v osrednjih krajih nekoliko jasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 18 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Jutri bo pretežno jasno, jutranje temperature bodo od 3 do 9, v alpskih dolinah in v mraziščih Notranjske okoli 0, najvišje dnevne od 15 do 20 stopinj.

Tudi na 1. november, v nedeljo bo dopoldne pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo marsikje po nižinah megla ali pa nizka oblačnost. Popoldne se bo od severozahoda oblačilo. 

Napoved od 2. do 7. novembra

Vremenska slika kaže, da se bo sredi prihodnjega tedna od zahoda nad srednjo Evropo razširilo območje visokega zračnega tlaka, pred njim bo velik del Evrope dosegla hladnejša zračna masa. Ciklonska območja se bodo nato vse do konca prihodnjega tedna zadrževala na obrobju celine, pojasnjujejo na Arsu.

Foto: Arso Vreme preglednica

Dodajajo, da bodo v ponedeljek naši kraji pod vplivom šibkih zahodnih vetrov. Pooblačilo se bo na Primorskem, kjer lahko občasno tudi rahlo rosi. Drugje bo prevladovalo sončno vreme, zjutraj bo po nižinah megla ali pa nizka oblačnost. 

V torek bo povsod deloma sončno in suho. Oba dneva bo razmeroma toplo, najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija. Od srede do sobote pa bo v notranjosti Slovenije pretežno oblačno, predvsem na vzhodu lahko občasno tudi rahlo dežuje. Bolj sončno bo na Primorskem. Hladneje bo, napoved sklenejo na Arsu.

Svet Accuweather nam napoveduje takšno zimo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.