Slovenija
45237 ogledov

Sredi prihodnjega tedna preobrat

Jesen Epa
Prvi november relativno lep, poslabšanje sredi prihodnjega tedna. Hladneje bo, napovedujejo na Arsu.

Danes bo na zahodu večinoma sončno, drugod pa pretežno oblačno. Popoldne se bo tudi v osrednjih krajih nekoliko jasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 18 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Jutri bo pretežno jasno, jutranje temperature bodo od 3 do 9, v alpskih dolinah in v mraziščih Notranjske okoli 0, najvišje dnevne od 15 do 20 stopinj.

Tudi na 1. november, v nedeljo bo dopoldne pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo marsikje po nižinah megla ali pa nizka oblačnost. Popoldne se bo od severozahoda oblačilo. 

Napoved od 2. do 7. novembra

Vremenska slika kaže, da se bo sredi prihodnjega tedna od zahoda nad srednjo Evropo razširilo območje visokega zračnega tlaka, pred njim bo velik del Evrope dosegla hladnejša zračna masa. Ciklonska območja se bodo nato vse do konca prihodnjega tedna zadrževala na obrobju celine, pojasnjujejo na Arsu.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Dodajajo, da bodo v ponedeljek naši kraji pod vplivom šibkih zahodnih vetrov. Pooblačilo se bo na Primorskem, kjer lahko občasno tudi rahlo rosi. Drugje bo prevladovalo sončno vreme, zjutraj bo po nižinah megla ali pa nizka oblačnost. 

V torek bo povsod deloma sončno in suho. Oba dneva bo razmeroma toplo, najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija. Od srede do sobote pa bo v notranjosti Slovenije pretežno oblačno, predvsem na vzhodu lahko občasno tudi rahlo dežuje. Bolj sončno bo na Primorskem. Hladneje bo, napoved sklenejo na Arsu.

Zima Svet Accuweather nam napoveduje takšno zimo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.