Ste nas kaj pogrešali?

Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek tiskovna žurnal24 Foto: Anže Petkovšek Žurnal štart Foto: Anže Petkovšek Žural24 štart Foto: Anže Petkovšek Žural24 štart
Zurnal24.si je nazaj – berite nas!
Oglej si celoten članek

Del zaposlenih na Žurnalu z današnji dnem znova vzpostavlja nekoč najbolj priljubljeni časopisni portal žurnal24.si

Sedemnajst nekdanjih zaposlenih, ki bi nas sicer avgusta čakala prijava na zavod za zaposlovanje, je brez pomoči države ustanovilo družbo Feniks media. Vanjo kot ustanovni kapital vlagamo del odpravnin, licenčna pogodba s Styrio pa podjetju omogoča uporabo blagovne znamke in spletne strani, na kateri so od danes spet sveže novice.

Naše zaveze

Naše zaveze ostajajo relevantne zgodbe, dosledno upoštevanje novinarskih standardov, poštenje in spoštovanje do bralcev.

Poleg zanimivih zgodb pripravljamo spremembo zunanje podobe portala, da bo ta še preglednejši. Naredili bomo vse, da bo žurnal24.si najboljši novičarski portal in mobilna aplikacija žurnal24.si najboljša v državi. Za to jamčimo s svojim denarjem in s svojimi službami.

Spletna stran zurnal24.si se je nehala osveževati 7. maja letos, ko se je avstrijska Styria, ki je bila edina lastnica podjetja Žurnal media zaradi dolgoletne izgube odločila za likvidacijo podjetja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • Upal sem da boste nazaj in upam da vam uspe. Ste ena redkih strani kjer imam namenoma izklopljen ad-blocker, da …

  • 15:28 11. Julij 2014.

    Pozdravljeni! Drži, da so za zdaj vpisani le trije lastniki. Vendar pa smo se za tak korak odločili, ker smo …

  • 11:56 11. Julij 2014.

    hja, oglasi so pa le vir dohodka. Mene ne motijo pojavna okna. Še kakšnega kliknem za vsak slučaj. :)<br />Srečno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.